Navigatie

Michiel Blokzijl (Audicien Hoogeveen)

Vorige Artikel 5 van 5

Welkom bij Fonique Hoortechniek! Ik ben Michiel Blokzijl, eigenaar en oprichter van dit mooie bedrijf dat we met ons team hebben gemaakt tot wat het nu is! Maar hoe ben ik hier zo terechtgekomen?

AA opleiding Schoonenberg
Volgens mij was het rond 2008 dat ik mijn opleiding heb afgerond op de Audiciens Academie in Doesburg, een turbo-opleiding die destijds door Schoonenberg en Beter Horen in het leven was geroepen om tegemoet te kunnen komen aan de grote vraag naar audiciens bij deze ketenbedrijven. 

Aan het werk in Emmeloord!
Na het afronden van de opleiding ben ik voor Schoonenberg aan het werk gegaan in Emmeloord en Steenwijk. Na de opleiding moet je toch alles nog leren en dat ging hier heel snel! Na 3 jaar voor Schoonenberg te hebben mogen werken, merkte ik toch dat ik niet thuis hoorde in zo'n grote commerciële organisatie en heb ik de overstap gemaakt naar een zelfstandig audicienbedrijf, Lambeck en Langedijk, die een bedrijfsleider zochten voor hun nieuw te openen filiaal in Kampen. 

De stap naar een zelfstandige audicien
De ruimte die je bij een zelfstandig audicienbedrijf krijgt om mensen te kunnen helpen, was niet te vergelijken met die binnen een ketenbedrijf. Ik kon ineens met de beste merken werken, de tijd voor de klant nemen en het beste eindresultaat waren belangrijker dan groeiende omzetcijfers; die zouden dan wel volgen. 

De stap naar het zelfstandig ondernemerschap
Na enige tijd merkte ik dat mijn ideeën over de groei van dit mooie audicienbedrijf niet helemaal overeen kwamen met die van de eigenaar en na enig overleg met verschillende adviseurs heb ik de spannende stap gezet naar het zelfstandig ondernemerschap: de start van een eigen audicienbedrijf!

Waarom Deventer?
Het wordt me regelmatig gevraagd: waarom Deventer? Aangezien mijn vorige werkgever ook een winkel in mijn woonplaats Hoogeveen had, besloot ik daar niet te beginnen. Maar waarom dan Deventer? Er zat geen zelfstandige audicien meer in Deventer toen ik in 2011 zocht naar een mooie lokatie, Deventer ligt op een uurtje afstand van Hoogeveen dus dat leek me goed te doen. En zo geschiedde. 

5 Jaar Fonique!
Inmiddels bestaat Fonique alweer meer dan 5 jaar! Een prachtig resultaat dat niet bereikt had kunnen worden zonder de hulp en inzet van mijn vrienden, familie en uiteraard mijn collega's! Er zijn collega's gekomen en collega's gegaan, maar allen hebben ze een steentje bijgedragen aan het prachtige bedrijf waar Fonique naar is uitgegroeid.

Fonique Hoogeveen
Na 5 jaar lang elke dag 1 uur heen en weer te rijden, heb ik er voor gekozen om een klein stapje terug te doen; minder reistijd en meer privé tijd. En dat kan alleen als ik vanuit Hoogeveen kan werken. Om die reden is in mei 2017 onze nieuwe praktijk in Hoogeveen geopend. 

In Deventer wordt u geholpen door onze ervaren audiciens Jens de Graaff en Dennis van Velzen. Bent u benieuwd wat Fonique Hoogeveen voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Ik help u graag!

Michiel Blokzijl
Triage audicien

 

Wat vertellen onze klanten over ons?

Lees onze beoordelingen

Widex Premium Dealer

Official Widex Partner

In-ear monitors

www.fonique-inears.nl

Gehoorbescherming

Gehoorbescherming
Slaapdopjes
Zwemdopjes

Tinnitus oplossingen

Tegen oorsuizen

© 2016 - 2018 Fonique Hoortechniek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel