Navigatie

Dennis van Velzen (Audicien Deventer)

Vorige Artikel 2 van 5 Volgende

Welkom bij Fonique, graag stel ik mij aan u voor.

Mijn loopbaan in de audiciensbranche is 1999 begonnen bij Schoonenberg Hoorcomfort te Rotterdam. Eerst als leerling, later als assistent en audicien. Daar ben ik opgeklommen tot filiaalhouder van een klein team enthousiaste collega`s. In 2008 overgestapt naar Beter Horen als bedrijfsleider van een drietal kleine filialen. In 2009 meegewerkt aan de Audiciens Academie opleiding, waar kennis en ervaring werd gedeeld om nieuwe mensen in het vak te op te leiden. In 2010 overgestapt naar Makker Hoorspecialisten, Daar was men op zoek naar een alles kunner. Voornamelijk als plaatsvervangend filiaalhouder, audiometrist bij Keel Neus en Oor artsen, buitendienst medewerker etc.

Hoe ik uiteindelijk bij Fonique terecht kwam
Na 2,5 jaar wilde ik iets anders proberen en ben ik werkzaam geweest in de Petrochemie branche in de Europoort te Rotterdam. Hier deed ik veel veiligheidscontroles, waaronder geluids- en gehoormetingen. Na het vinden van “de liefde van mijn leven” in Deventer, ben ik medio 2013 terecht gekomen bij Fonique Hoortechniek. Hier kreeg ik de vrijheid om als audicien te werken in de binnen- en buitendienst. Ook ben ik verantwoordelijk voor de declaraties en overige zorgaanvragen. 

Waarin wij ons onderscheiden
Werken bij een zelfstandige audicien, geeft mij mogelijkheden voor klanten die ik niet eerder voor mogelijk hield. Wij kijken graag verder dan alleen het hoortoestel om uw gehoorprobleem op te lossen. Beginnend met een oriënterend gesprek om de wensen en behoefte in kaart te brengen.  Dat is de insteek bij Fonique Hoortechniek waarmee wij ons willen onderscheiden.

Dennis van Velzen
Audicien

 

 

 

Wat vertellen onze klanten over ons?

Lees onze beoordelingen

Widex Premium Dealer

Official Widex Partner

In-ear monitors

www.fonique-inears.nl

Gehoorbescherming

Gehoorbescherming
Slaapdopjes
Zwemdopjes

Tinnitus oplossingen

Tegen oorsuizen

© 2016 - 2018 Fonique Hoortechniek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel