Navigatie

Widex Beyond

Volautomatish hoortoestel van Widex: Widex Beyond 440

Het beste hoortoestel van Widex, de Widex Beyond 440 beschikt over het geavanceerde Sound Class Technologie systeem. Uw luisteromgeving wordt continue in kaart gebracht door beide hoortoestellen en ze passen zich hier constant op aan! 

 


 

Bent u in een rustige situatie? Een rumoerige situatie, zonder of met spraak? Luistert u muziek? De Widex Beyond zorgt in elke situatie voor de meest comfortabele luistersituatie met maximale spraakverstaanbaarheid! Bekijk onderstaande promotie video van Widex.

 

Naast deze fantastische technologie kunt u met de Widex Beyond hoortoestellen rechtstreeks contact maken met uw SmartPhone of zelfs telefoongesprekken doorsturen naar uw hoortoestellen met uw iPhone. U heeft dus geen aparte neklus meer nodig, u hoeft niets om te hangen; uw mobiele telefoon is tevens de afstandsbediening van uw hoortoestellen waarmee u zelfs het linker en rechter oor onafhankelijk van elkaar kunt instellen qua luidheid, maar ook of er wat meer of minder hoge of lage tonen in moeten. U heeft geheel de vrijheid uw eigen geluid te bepalen!

 


Uitvoeringen en kleuren

De Widex Beyond is leverbaar als Passion (kleinste hoortoestel op de markt), als Fusion (iets groter, maar dan met ringleiding), als Fashion (met een 'acrylaat oorstukje') of als Fahion mini (met een soundtube, dun slangetje waar het geluid doorheen gaat). 

 

 

 

 

 

Wat vertellen onze klanten over ons?

Lees onze beoordelingen

In-ear monitors & Gehoorbescherming

www.inearmonitors.nl

Bekijk onze winkel van binnen!

Google Maps

© 2016 - 2017 Fonique Hoortechniek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel