Navigatie

Phonak Belong

Een Oplaadbaar nieuw hoortoestel: Phonak Belong R!

Vervang nooit meer een batterij, simpelweg opladen via de oplader!
Op jaarbasis heeft u doorgaans met een klein hoortoestel zo'n 52 batterijen per jaar nodig. Met de nieuwe Phonak Belong hoeft u nooit meer hoortoestelbatterijen te wisselen! De sterke accu zorgt voor 24 uur onbezorgd luistergenot. Moet deze nooit vervangen worden dan? Nee, u kunt er zeker 5 jaar mee vooruit! 

 

 

Daarnaast maakt de Phonak Belong gebruik van het unieke besturingssysteem 'Autosense'. Dit systeem voelt uw omgeving aan en stelt de hoortoestellen automatisch bij wanneer dit nodig is. Het enige dat u hoeft te doen, is uw hoortoestellen inschakelen, de rest gebeurt vanzelf! 
 


Binaural VoiceStream Technology

Binaural VoiceStream Technology is gebaseerd op het feit dat twee oren beter horen dan één. Het streamt de volledige audio-bandbreedte in realtime en bi-directioneel, waardoor uitdagende luistersituaties worden aangepakt doordat wordt gesimuleerd wat de hersenen doen wanneer geluid uit beide richtingen binnendringt. Deze verbinding van twee hoortoestellen zorgt ervoor dat u kunt profiteren van het horen van spraak in beide oren, voornamelijk in een luidruchtige omgeving, aan de telefoon of wanneer u de spreker niet kunt aankijken. 

Phonak Audeo Belong hoortoestellen te bedienen met de Phonak App (verkrijgbaar in de App-Store of Google Play Store), met tussenkomst van de Phonak Compilot Air II. U bevestigd deze eenvoudig aan uw rever en uw iPhone of SmartPhone verandert in een uitgebreide afstandsbediening voor uw hoortoestellen! U kunt zelfs het volume van het linker en rechter hoortoestel onafhankelijk van elkaar bedienen!

Uitvoeringen en kleuren
De Phonak Belong R is verkrijgbaar als LIHO (luidspreker in het oor) uitvoering. De Phonak Belong R kan vrijwel onzichtbaar gedragen worden en zit bijzonder comfortabel. U merkt niet eens dat u ze draagt!
 

 

 

 

 

Wat vertellen onze klanten over ons?

Lees onze beoordelingen

In-ear monitors & Gehoorbescherming

www.inearmonitors.nl

Bekijk onze winkel van binnen!

Google Maps

© 2016 - 2017 Fonique Hoortechniek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel