Navigatie

Oticon Opn

Een revolutionair nieuw hoortoestel: Oticon Opn!

Wat maakt dit hoortoestel zo anders dan alle andere hoortoestellen?
De techniek waar alle hoortoestellen gebruik van maken is 'directionaliteit'. Eenvoudige toestellen doen dat over alle frequenties, geavanceerde toestellen kunnen dat pér frequentie waardoor de spraakverstaanbaarheid in rumoer, van de spreker tegenover u, wordt verbeterd.

 

 

Oticon Opn werkt niet op die manier. Oticon Opn vangt alle geluiden uit de omgeving op en geeft er een waarde aan op basis van de afstand tot de spreker en de informatieve waarde ten aanzien van spraakverstaanbaarheid. Bekijk onderstaande filmpje voor een impressie:


Oticon Opn Youtube


Naast het feit dat de Oticon Opn zorgen voor een natuurlijk geluid en maximaal presteren in rumoerige luistersituaties, zijn ze rechtstreeks te koppelen met uw iPhone! Telefoongesprekken kunnen op deze manier rechtstreeks naar uw hoortoestellen gestuurd worden. Daarnaast kunt u uw iPhone gebruiken als afstandsbediening voor uw hoortoestellen door middel van de Oticon On App (verkrijgbaar in de App Store). 

Een andere gewelige eigenschap is dat uw iPhone als externe microfoon kan worden gebruikt. U legt de iPhone gewoon neer op de plek waar de sprekers zitten die u niet goed kunt verstaan (in een vergadering bijvoorbeeld, bij sprekers op afstand). Het geluid wordt door uw iPhone opgevangen en rechtstreeks naar uw hoortoestellen gestuurd! U heeft dus geen extra randapparatuur meer nodig of dure solo apparatuur!

Uitvoeringen en kleuren
De Oticon Opn is uitsluitend verkrijgbaar als LIHO (luidspreker in het oor) uitvoering. De Oticon Opn kan vrijwel onzichtbaar gedragen worden en zit bijzonder comfortabel. U merkt niet eens dat u ze draagt!
 

 

 

 

 

Wat vertellen onze klanten over ons?

Lees onze beoordelingen

In-ear monitors & Gehoorbescherming

www.inearmonitors.nl

Bekijk onze winkel van binnen!

Google Maps

© 2016 - 2017 Fonique Hoortechniek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel