Navigatie

LIHO (luidspreker in het oor)

Luidspreker in het oor

Een hoortoestel met een luidspreker in het oor. 'Vroeger' zaten de microfoon en de telefoon (luidspreker) samen in het hoortoestel. Om het hoortoestel kleiner te maken, is de luidspreker (ook wel receiver genoemd) in het oor geplaatst, welke via een dun stroomdraadje verbonden is met het hoortoestel. Een heel onopvallende hooroplossing, geschikt voor hele lichte verliezen tot de meest extreme verliezen. Een LIHO hooroplossing komt zelfs verder dan een hoortoestel met een standaard oorstukje (charmefoon). 

Cerumen (oorsmeer)

Wanneer uw oren veel oorsmeer aanmaken, is het verstandig om voor een ander type hoortoestel te kiezen met een standaard oorstukje (charmefoon).

Gebruiksgemak

Bij mensen met een minder gevoel voor richting of mensen die last hebben van artrose of reuma, is het ook verstandig om te kiezen voor een hoortoestel met een standaard oorstukje. Het plaatsen van de luidspreker in het oor vereist namelijk wel enige handigheid en gevoel voor richting. Wanneer het plaatsen van de luidspreker met veel moeite gepaard gaat, is de kans groot dat de luidsprekerdraad een breuk oploopt waarna u geen versterking meer uit het hoortoestel hoort. 

Wat vertellen onze klanten over ons?

Lees onze beoordelingen

In-ear monitors & Gehoorbescherming

www.inearmonitors.nl

Bekijk onze winkel van binnen!

Google Maps

© 2016 - 2017 Fonique Hoortechniek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel