Navigatie

AHO (achter het oor)

Achter het oor

De meest bekende uitvoering van een hoortoestelaanpassing is wel het 'Achter het oor' toestel (AHO). Ondanks dat ook de LIHO en TUBE toestellen achter het oor worden gedragen, wordt deze benaming nog steeds gebruikt voor de hoortoestellen die met een standaard oorstukje (charmefoon) achter het oor worden gedragen. 

Deze hoortoestellen zijn geschikt voor hele lichte verliezen alsook voor de zwaardere verliezen. Voor verliezen die boven de 90 decibel uitkomen, adviseren wij om voor een LIHO uitvoering te kiezen (Luidspreker in het oor). Die kunnen nog harder namelijk. 

Oorstukje (charmefoon)

Voor het oorstukje moeten we een afdruk van uw oor maken. Hiervan wordt een oorstukje gemaakt in hard acrylaat of van zacht siliconen materiaal. Meestal wordt voor een hard oorstukje gekozen. Bij zware verliezen geniet een zacht oorstukje de voorkeur.

Gebruiksgemak

Bij mensen met een minder gevoel voor richting of mensen die last hebben van artrose of reuma, is het verstandig om voor deze uitvoering te kiezen. Vooral voor mensen die enigszins 'onhandig' zijn met kleinmateriaal of geen gevoel hebben voor richting, wordt het aangeraden om een AHO hoortoestel te kiezen met een standaard oorstukje. 

Wat vertellen onze klanten over ons?

Lees onze beoordelingen

In-ear monitors & Gehoorbescherming

www.inearmonitors.nl

Bekijk onze winkel van binnen!

Google Maps

© 2016 - 2017 Fonique Hoortechniek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel