Navigatie

TUBE (dunne soundtube)

Dun buisje

Tube hoortoestellen zijn eigenlijk standaard hoortoestellen waar normaalgesproken een standaard oorstukje aan wordt geplaatst met een flexibel geluidsslangetje. Om toch een wat minder opvallende oplossing te krijgen, is de TUBE gemaakt. De tube is een heel dun draadje (buisje) waar het geluid doorheen gestuurd wordt. 

Lichte verliezen

Een hoortoestel met een TUBE is geschikt voor de lichtere verliezen. De lage tonen kunnen door zo'n buisje namelijk niet optimaal worden versterkt. Bij verliezen van 30 - 40 decibel in de lagere frequenties (250 Hz - 500 Hz) raden wij aan om voor een standaard oorstukje (aan hetzelfde toestel) te kiezen of een LIHO hoortoestel te kiezen. 

Gebruiksgemak

Bij mensen met een minder gevoel voor richting of mensen die last hebben van artrose of reuma, is het verstandig om te kiezen voor een hoortoestel met een standaard oorstukje. Het plaatsen van de tube in het oor vereist namelijk wel enige handigheid en gevoel voor richting. Wanneer het plaatsen van de tube met veel moeite gepaard gaat, is de kans groot dat de tube knikt waarna u aanzienlijk minder of zelfs geen versterking meer uit het hoortoestel hoort.

Wat vertellen onze klanten over ons?

Lees onze beoordelingen

In-ear monitors & Gehoorbescherming

www.inearmonitors.nl

Bekijk onze winkel van binnen!

Google Maps

© 2016 - 2017 Fonique Hoortechniek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel