Navigatie

Zo comfortabel mogelijk

Zoekt u een hoortoestel dat comfortabel klinkt of een hoortoestel waarmee u in een rumoerige situatie goed kunt verstaan, dan komen we terecht bij de hoortoestellen in de Private Markt. U krijgt hiervoor niets vergoed. De kosten van uw hoortoestellen komen wel in aanmerking voor belastingaftrek!

 • Top-segment
  De hoortoestellen uit het top-segment zijn maximaal in staat om spraak uit rumoer te filteren, klinken heel natuurlijk, zorgen voor een optimale lokalisatie, zorgen ervoor dat muziek weer mooi klinkt (indien het gehoorverlies dit toestaat) en stellen u in staat om in de meest lastige luistersituaties zo goed mogelijk te verstaan. U vergeet aan het eind van de dag vaak dat u ze nog in heeft. 
   
 • Hoog-segment
  Om op een verjaardag goed te kunnen verstaan, heeft u minstens een hoortoestel nodig uit het hoge segment. Deze toestellen zijn in staat spraaksignalen meer versterking te geven dan bijgeluiden, waardoor de spraakverstaanbaarheid in rumoer toeneemt. Bovendien klinken de toestellen veel comfortabeler in rust en in rumoer. Deze toestellen hebben een veel natuurlijker geluid en bovendien een betere 'voor-achter' lokalisatie (waar komen geluiden vandaan?).
   
 • Midden-segment
  De hoortoestellen uit het midden-segment klinken al een stuk comfortabeler. Deze zijn geschikt voor kleine gezelschapen van 3 a 4 personen zonder al te veel bijgeluiden. Op een verjaardag kunt u ze gewoon inhouden en verstaat u ook beter, maar een optimale spraakverstaanbaarheid in rumoer wordt nog steeds niet bereikt. Voor kleine gezelschappen en de televisie zijn ze prima geschikt.
   
 • Laag-segment
  De hoortoestellen uit het Laag-segment versterken alle geluiden. Denk aan de wind, autobanden over straat, de afzuigkap, kopjes op tafel en de spraak. Prima toestellen voor in een rustige situatie, maar in een rumoerige situatie (verjaardag of receptie) zijn ze niet voldoende in staat om de vervelende bijgeluiden te onderdrukken waardoor de spraakverstaanbaarheid achterblijft. Deze toestellen zijn vooral geschikt voor rustige 1 op 1 situaties of om de tv beter te verstaan.

De hoortoestellen uit het Laag-segment komen in aanmerking voor vergoeding van uw zorgverzekeraar. Zoekt u een hoortoestel dat voor vergoeding van uw zorgverzekering in aanmerking komt? Klik dan HIER

Wat vertellen onze klanten over ons?

Lees onze beoordelingen

Widex Premium Dealer

Official Widex Partner

In-ear monitors

www.inearmonitors.nl

Gehoorbescherming

Gehoorbescherming
Slaapdopjes
Zwemdopjes

Tinnitus oplossingen

Tegen oorsuizen

© 2016 - 2018 Fonique Hoortechniek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel