Navigatie

Nieuws

4 juli 2017
Widex presenteert de Widex Beyond bij Fonique Hoortechniek in Het Klooster in Hoogeveen.

Op dinsdag 4 juli aanstaande organiseert hoortoestelfabrikant Widex in samenwerking met Fonique een hoortoestel demonstratie van haar meest geavanceerde hoortoestel ooit: Widex Beyond! Tijdens deze presentatie kunt u live luisteren naar de Widex Beyond 440 en hoort u hoe de nieuwste hoortoesteltechnieken u in staat stellen in rumoerige situaties zo goed mogelijk te laten verstaan. 

 

U kunt zich aanmelden voor een van de volgende live sessies:

Sessie 1: 11:00 u - 12:00 u
Sessie 2: 13.30 u - 14.30 u
Sessie 3: 15.30 u - 16.30 u

U kunt u aanmelden via de contactgegevens op onze contactpagina (KLIK HIER)

 

 

31 mei 2017
Radio commercial RTV Drenthe Fonique Hoortechniek

Vanaf 1 juni is met enige regelmaat onze radio commercial te horen op RTV Drenthe en RTV Oost. Beluister hier alvast de commercial die op RTV Drenthe wordt gedraaid.


Fonique Hoortechniek opent haar deuren in Hoogeveen!
En wel in Het Klooster (Brinkstraat 5)!

Fonique opende haar eerste winkel 5 jaar geleden aan de Boxbergerweg in Deventer. Eigenaar Michiel Blokzijl, zelf afkomstig uit Hoogeveen, had toen al enige jaren ervaring opgedaan bij een keten-audicien en bij een zelfstandig audicienbedrijf. 

In Deventer weten ze Fonique al goed te vinden. In de afgelopen jaren is daar al een behoorlijk klantenbestand opgebouwd met overwegend zeer tevreden klanten. Fonique ontvangt veel doorverwijzingen vanuit de KNO artsen in Deventer, helemaal wanneer het bij andere audicienbedrijven niet gelukt is. Vanwege de tijd en aandacht voor de klant, de geavanceerde meetapparatuur en de hoogwaardige kwaliteit van de hoortoestellen wordt hier vaak een veel beter resultaat bereikt. 

Heeft Hoogeveen nog niet genoeg audiciens?
In Hoogeveen bevinden zich op dit moment 3 audicien-ketenbedrijven en 2 brillenzaken die er ook hoortoestellen bij doen. Op zich is er dus keuze genoeg! Er ontbreekt echter nog een onafhankelijke audicien. Een audicien die niet merkgebonden is. Een audicien die wél bij de mensen thuis komt als ze niet in de gelegenheid zijn om de winkel te bezoeken. Een audicien die een advies geeft op basis van wat het beste voor de klant is, en niet het beste voor zakelijk belanghebbenden. En Fonique is zo'n audicien! Fonique werkt met alleen de beste merken hoortoestellen, waaronder Widex, Oticon en Phonak. Deze merken staan al jaren aan de top als het gaat om innovatieve, betrouwbare hoortoestellen.

Hoorzorg aan huis?
Bent u vanwege lichamelijke beperkingen niet in staat om naar Fonique toe te komen? Dan komt Fonique gewoon bij u thuis! Tijdens een nieuwe hoortoestelproef is dat geheel gratis. In het geval van nazorg rekenen wij hier een kleine vergoeding voor. Deze huisbezoeken worden op de maandagen uitgevoerd. 

Gratis Second Opinion!
Bent u ook benieuwd wat Fonique voor u kan betekenen? Of bent u ontevreden over uw huidige hoortoestellen en wilt u graag een gratis second opinion t.w.v. 205 euro? Neem dan vrijblijvend contact met ons op op nummer: 0528-726 609 of mail naar hoogeveen@fonique.nl. 

We helpen u graag!

© 2016 - 2018 Fonique Hoortechniek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel