Navigatie

Hoorzorg aan huis

Hoe fijn het ook is om bij ons in de winkel geholpen te kunnen worden; het is helaas vanwege lichamelijke beperkingen niet voor iedereen weggelegd. Geldt dit ook voor u? Dan komen we gewoon bij u aan huis!

Wat kost hoorzorg aan huis?

Indien u bij ons uw hoortoestellen aanschaft, rekenen wij niets voor de huisbezoeken. Wij meten thuis uw gehoor en spreken samen met u door wat voor problemen u ondervindt in het dagelijks leven. Aan de hand van dit gesprek en de hoormeting komen we samen met u uit op een hoortoestel dat u vrijblijvend en gratis mag uitproberen. Onze audicien komt de hoortoestellen bij de 2e afspraak bij u thuis instellen. 

Na 6 tot 8 weken kijken we of u de hoortoestellen wilt behouden en wordt de proef afgerond. Mocht het daarna nodig zijn om de toestellen nog een keer bij te stellen of na te laten kijken, dan belt u ons gewoon even voor een afspraak. We komen dan gratis bij u thuis.

Heeft u uw toestellen elders aangeschaft en wilt u ook van onze buitendienst gebruik maken? Dat kan ook! We rekenen dan 25 euro per bezoek.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wilt u gebruik maken van onze buitendienst mogelijkheden?
Bel dan voor een afspraak 0570- 600 583 (voor Deventer en Hoogeveen).

 

We helpen u graag!

Wat vertellen onze klanten over ons?

Lees onze beoordelingen

Widex Premium Dealer

Official Widex Partner

In-ear monitors

www.fonique-inears.nl

Gehoorbescherming

Gehoorbescherming
Slaapdopjes
Zwemdopjes

Tinnitus oplossingen

Tegen oorsuizen

© 2016 - 2018 Fonique Hoortechniek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel