Navigatie

Hoorprofs audicien

Over HoorProfs

Uw gehoor en uw wensen vormen het uitgangspunt van onze hoorzorg. Dat vullen we aan met aandacht voor onze klanten en passie voor ons vak. Wij zijn ervan overtuigd dat op die manier altijd een goede hooroplossing te vinden is voor elk hoorprobleem.

Altijd de beste hoorzorg

Onze dienstverlening stopt niet als u heeft afgerekend. Wij weten namelijk dat gehoorkwaliteit kan veranderen. Bij ons bent u daarom altijd welkom met vragen, voor een controle of een correctie in de afstelling. Prettig voor u, maar ook voor ons. Alleen op die manier kunnen we namelijk de beste hoorzorg garanderen.

Merkonafhankelijk

Een HoorProfs vakaudicien is zelfstandig ondernemer. De gediplomeerd audicien werkt volledig merkonafhankelijk en biedt het meest uitgebreide assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen.

 

 

Uw gehoor, onze zorg

Bij de HoorProfs vakaudicien kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en excellente hoorzorg. De HoorProfs vakaudicien is merkonafhankelijk. Met gedegen kennis van middelen en mogelijkheden en door te luisteren naar wat u wilt, zoekt de HoorProfs vakaudicien samen met u naar de beste oplossing. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Dus ook met vragen of voor een aanpassing bent u altijd welkom bij de HoorProfs vakaudicien.

De HoorProfs vakaudicien is niet duurder dan een audicien die aangesloten is bij een grote landelijke keten. Maar de kwaliteit van de dienstverlening is wel beter. Niet voor niets is de HoorProfs vakaudicien door de consumentenbond in 2012 verkozen tot de nr. 1 audicien!

 

 

Wat vertellen onze klanten over ons?

Lees onze beoordelingen

Widex Premium Dealer

Official Widex Partner

In-ear monitors

www.fonique-inears.nl

Gehoorbescherming

Gehoorbescherming
Slaapdopjes
Zwemdopjes

Tinnitus oplossingen

Tegen oorsuizen

© 2016 - 2018 Fonique Hoortechniek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel