Onze Corona

Maatregelen

Hoe gaat Fonique om met Corona?

Bij Fonique nemen we de Corona maatregelen heel serieus voor uw en onze gezondheid. Door alle getroffen voorzorgsmaatregelen zijn wij in staat vrijwel alle handelingen veilig te kunnen verrichten. Welke maatregelen zijn er getroffen?

Automatische handdesinfectie dispenser

Bij binnenkomst in onze winkel verzoeken wij u om uw handen te desinfecteren bij onze automatische handdesinfectie dispenser. Dit gebeurt contactloos. U hoeft alleen uw hand onder de dispenser te houden waarna de desinfectiegel op uw handen komt. 

Preventieschotten

Corona verspreidt zich voornamelijk via aerosolen. Dat zijn kleine druppeltjes die in de ruimte komen wanneer wij spreken, hoesten of niezen. Bij het plannen van afspraken vragen wij u of u gezondheidsklachten heeft, hoest of moet niezen. Indien dit het geval is, zullen wij u vragen niet naar de winkel te komen. Heeft u verder geen gezondheidsklachten, dan wordt de afspaak ingepland. Eventuele aerosolen die vrijkomen bij gesprekken aan de balie of in de afspraak bij de audicien worden zoveel mogelijk tegengehouden door de preventieschotten die zich bevinden op de balie en op het bureau van de audicien. 

Desinfectieprotocol

Voordat u bij ons de winkel binnenkomt worden alle oppervlakken, deurklinken, stoelen en materialen waar u mee in aanraking kunt komen gedesinfecteerd. Dit gebeurt ook na uw vertrek. Wij plannen minstens 15 minuten tussen elke afspraak zodat u niet in aanraking kunt komen met andere klanten en wij de tijd hebben om de ruimte goed te reinigen. 

1,5 meter

Wij verzoeken u om de 1,5 meter richtlijn aan te houden. Indien er oorafdrukken gemaakt moeten worden, zal zowel de klant als de audicien een mondkapje dragen. De audicien draagt hierbij tevens handschoentjes.

Remote Care

Om de risico's op verspreiding van het Corona virus zoveel mogelijk te beperken, hebben we het voor u mogelijk gemaakt om zoveel mogelijk op afstand te doen. 

  • Intakegesprekken kunnen plaatsvinden in de winkel, maar voeren wij bij voorkeur via de telefoon of via een Skype verbinding. We hebben tevens een online intake formulier beschikbaar gesteld. Indien u deze online invult, nemen wij contact met u op om uw antwoorden samen door te spreken en het juiste hoortoestel voor u uit te kiezen.


     

  • Hoortoestelaanpassingen verrichten wij bij voorkeur in onze winkel/praktijk, aangezien we daar meer metingen kunnen doen. Indien gewenst kan dit ook op afstand gebeuren. De hoortoestellen worden u dan toegestuurd. Wij zullen ze op afstand voor u instellen middels een remote video sessie.

  • Controles kunnen via een remote video sessie worden gedaan. U hoeft er de deur niet meer voor uit. We kunnen op afstand net zoveel bijstellen als in de winkel/praktijk.

  • Eindcontroles vereisen wat papierwerk en handtekeningen. Dit is het handigste in onze winkel/praktijk, maar indien gewenst kunnen we dit ook toesturen waarna u ons de getekende documenten kunt retourneren. 

FONIQUE DEVENTER

Boxbergerweg 20

7412 BD Deventer

0570 - 600 583

deventer@fonique.nl

FONIQUE HOOGEVEEN

Brinkstraat 5

7902 AC Hoogeveen

0528 - 726 609

hoogeveen@fonique.nl

  • Volg ons op Facebook