top of page
Billie-FA-Slideshow-C_edited.jpg

In-ear monitoring
tot in perfectie

Welkom bij Fonique-inears

Als muzikant​ ben je voornamelijk gericht op het vermaken van je publiek, het overbrengen van je boodschap, of een emotie. Om dat te kunnen bereiken, moet je er zelf ook in op kunnen gaan. De in-ear systemen van Jerry Harvey Audio (Orlando, Florida) worden precies met dat doel gemaakt. Deze in-ear systemen produceren zo'n gedetailleerd geluidsbeeld met een ongeëvenaarde soundstage die je helemaal op laat gaan in je performance. Niet voor niets worden ze gedragen door de groten der aarde zoals de Foo Fighters, Miley Sirus, Lady Gaga, The Eagles, Kiss, Toto, Dua Lipa, Chris Stapleton, Justin Timberlake, The Rolling Stones, Rihanna en ga zo maar door. De lijst is eindeloos. In Nederland hebben we in-ears mogen leveren aan onder andere Kensington, Frans Bauer, De Marcel Fisser Band, Tim Akkerman, Davina Michelle, Ronny Flex, Tino Martin, Froukje, S10 en vele anderen.

Jerry Harvey is de uitvinder van de in-ear monitor. Als geluidstechnicus van Van Halen maakte hij op verzoek van de drummer een in-ear systeem, omdat hij te veel last had van het hoge geluidsniveau op het podium. Sinds die eerste in-ear systemen heeft Jerry Harvey het ontwerp van de in-ear monitor tot een ware kunst verheven. Niet alleen qua geluidsweergave, maar ook qua design mogelijkheden. Ze zijn werkelijk een genot om te zien en naar te luisteren. Om dit te bereiken wordt gebruik gemaakt van een combinatie van de nieuwste freestechnieken en 3d-printmogelijkheden die je bij geen andere in-ear leverancier tegenkomt. 

Ben jij benieuwd naar wat de in-ear systemen van Jerry Harvey voor je kunnen betekenen? Wil jij de ultieme podiumervaring zelf ervaren? Neem dan contact op met Bart Noordam van Fonique-inears. Je kunt bij hem de nieuwste modellen van Jerry Harvey beluisteren alvorens je tot aanschaf overgaat. 
 

Lola-Web-CropHang.png
Fonique-nieuwe stijl.png

Meer informatie? Bel Bart: 06-43021959

Ga voor meer informatie naar www.fonique-inears.nl

bottom of page