Zorg dat u nooit meer iets mist!

Maak vandaag nog een afspraak voor een gehoortest


Zorg dat u nooit meer iets mist!
Maak vandaag nog een afspraak voor een gehoortest


Gehoortest

Bij Fonique kunt u iedere dag terecht voor een gratis hoortest. Neem even contact met ons op voor
een afspraak, dan weten we zeker dat we alle tijd voor u hebben. Mocht blijken dat uw gehoorverlies de 35 dB overschrijdt, dan zullen we een uitgebreide hoormeting doen, waarbij ook de spraakverstaanbaarheid wordt gemeten.

Onze hoortesten worden verricht in een geluidsarme hoorcabine zodat u geen last heeft van hinderlijke omgevingsgeluiden. Onze audicien zal u naar aanleiding van de hoormeting adviseren of het verstandig is om gratis en vrijblijvend een hoortoestel uit te proberen.

Krista, Deventer

Wij hebben 2 slechthorende meisjes van nu dik 6 maanden, we hebben gekozen voor een "kleinschalig" bedrijf zodat we een directer contact hebben en de meisjes met deze fijne mensen "opgroeien".

Het geduld, de service en de uitleg zijn super!

Casper, Diepenveen

Deskundige en vriendelijke klantgerichte medewerkers die, wat mijn gehoorproblematiek betreft, eindeloos geduldig zijn. Top.

Henk, Nieuw heeten

Hele goede voorlichting advies en service gewoon een goeie vertrouwde zaak met je loopt er zo naar binnen indien mogelijk wordt je gelijk geholpen

Griete R, Deventer

Zeer prettige en uitgebreide behandeling!
Heb jullie naam aan al verschillende kennissen door-gegeven.

Julian, Leeuwarden

Het advies is top, zeer uitgebreidt en niets wordt overgeslagen. De hulp en informatie is super. Het meten van de oortjes ging soepel en snel. Daarnaast als ik nog vragen heb, kan ik altijd bellen en krijg ik naast een leuk gesprek ook een zeer kundig antwoord.

De ervaring met uw zaak en de hulp en aanpassing van de hoortoestellen heb ik allemaal positief ervaren en zal dit zeker doorgeven aan anderen Henny, Wijhe

Contact opnemen

Wilt u meer informatie, of een vrijblijvend adviesgesprek? Onze vakaudiciens staan altijd voor u klaar. Breng een bezoek aan een van onze hoorwinkels of vul het formulier in aan de rechterkant. Wij helpen u graag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.