top of page

Oticon Real

Bij Fonique werken we alleen met de beste merken in de markt. Dan mag Oticon uiteraard niet ontbreken in ons assortiment. Oticon staat al jaren bekend als een van de meest betrouwbare en innovatieve hoortoestelmerken ter wereld. Waar Oticon vooral in uitblinkt is de fantastische fluitonderdrukking; je krijgt ze gewoon bijna niet aan het fluiten! En dat is heel prettig, helemaal in het geval van sterk aflopende hoge tonen verliezen. Dat komt vaak voor wanneer er sprake is van lawaaidoofheid, wat veel voorkomt bij mensen die in veel lawaai gewerkt hebben, of bij muzikanten. Er is geen ander hoortoestelmerk dat nog zo veel hoge tonen kan versterken zonder de gehoorgang af te sluiten en zonder te fluiten.

Oticon_More_miniRITE_R_C091SilverGrey_Black_Recharger_Front_Without_Cable_TIF.png

Het spreekt voor zich dat zo'n topmerk ook beschikt over stabiele draadloze accessoires, oplaadmogelijkheden, een afstandsbediening en mogelijkheden om de huistelefoon of een externe microfoon te ontvangen op het hoortoestel. Beschikt u over een iPhone, dan kunt u het geluid van uw mobiele telefoon rechtstreeks streamen naar de Oticon hoortoestellen. 

Gratis uitproberen?

Bent u benieuwd of de Oticon Real geschikt is voor uw gehoorverlies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis proefperiode van 2 maanden.
 

bottom of page