ConnectLine

Telefoneren, videochatten, naar muziek luisteren of tv kijken. ConnectLine maakt het gemakkelijker contact te houden met uw dierbaren en van alle vormen van entertainment te genieten.

Een volledig geïntegreerd systeem

ConnectLine omvat een aantal apparaten die u helpen om gebruik te maken van verschillende applicaties voor communicatie en ontspanning; ze vormen uw hoortoestellen om tot een persoonlijke, draadloze headset.

ConnectLine verbetert de totale communicatie. Face-to-face gesprekken worden duidelijker en gemakkelijker om te volgen. Tv kijken, naar muziek luisteren, videochatten, telefoneren… het wordt allemaal eenvoudiger dan ooit. ConnectLine is de enige oplossing die zoveel connectiviteitsmogelijkheden combineert in één enkel systeem.

Streamer Pro, uw persoonlijke afstandsbediening

Streamer Pro – het hart van ConnectLine – geeft u totale controle. Niet alleen over het schakelen van programma’s en het volume van het hoortoestel, maar ook over alle bronnen van audio-informatie, entertainment en communicatie.

Door het geluidssignaal op te pikken en dit rechtstreeks naar beide oren te versturen, laat de Streamer de hoortoestellen functioneren als een kleine draadloze headset. De geluidssignalen worden zonder waarneembare vertraging verzonden en komen dus perfect overeen met het visuele beeld. Dit maakt al het verschil bij het televisie kijken of tijdens het gebruiken van een computer.

De Streamer Pro is een volledig geïntegreerd systeem en is ontwikkeld en zorgvuldig getest met gebruikers van hoortoestellen in gedachten om het dagelijks gebruik eenvoudig en intuïtief te maken De Streamer, die eruitziet als een stijlvolle mp3-speler, wordt om de nek gedragen en heeft drie speciale toetsen voor de belangrijkste toepassingen: telefoon, tv en microfoon Streamer Pro is compatibel met alle draadloze Oticon hoortoestellen en ConnectLine apparaten voor naadloze, probleemloze upgrades.