Sensei Super Power

Power voor de zintuigen

Hoe meer spraakinformatie, hoe groter het vermogen om het doel te bereiken. Sensei Super Power is speciaal ontworpen om kinderen te helpen het hoofd te bieden aan de uitdagingen van ernstig tot zwaar gehoorverlies.

Power om bij te blijven

De verstaanbaarheid van spraak is vanaf het begin cruciaal voor de taal- en communicatieontwikkeling van uw kind. We horen met onze hersenen, niet met onze oren. De hersenen moeten worden gestimuleerd om zich te ontwikkelen. Sensei SP staat garant voor een geluidsverwerkingsaanpak die uw kind de kans geeft om het beste uit zijn gehoor te halen.

Kinderen met ernstig of zwaar gehoorverlies moeten heel wat problemen overwinnen om net zoals goedhorende kinderen volwaardig aan het leven te kunnen deelnemen. Leren praten. Een woordenschat opbouwen. Praten met familie en vrienden. De stem van de leerkracht horen. Buiten spelen. Dit hangt allemaal af van het vermogen van uw kind om spraakinformatie op te vangen en naar de hersenen te sturen. Sensei SP helpt uw kind om spraak duidelijker waar te nemen en ondersteunt de taalontwikkeling door uw kind toegang te geven tot het volledige spectrum van spraakgeluiden dat zijn hersenen nodig hebben. Vooral het vermogen om belangrijke medeklinkers als “s” en “t” waar te nemen vergemakkelijkt het verstaan van spraak.
 

Geweldige prestaties. Klein ontwerp.

Sensei Super Power staat garant voor geweldige prestaties en een zeer compact ontwerp. Het discrete achter-het-oor (AHO) ontwerp is leverbaar in aantrekkelijke kleuren waardoor de Sensei Super Power hoortoestellen ideaal zijn voor kinderen van alle leeftijden.

De kinderen kunnen zelf de kleur kiezen – van trots paars tot stralend blauw -. Op deze manier worden ze extra betrokken en zullen ze sneller het belang inzien van een goed gehoor. Bovendien bestaan er coole stickers om de hoortoestellen mee te versieren.