top of page

Phonak Paradise


Bij Fonique werken we alleen met de beste merken. Daar hoort Phonak zéker bij! Dit Zwitserse merk is zeer innovatief en staat vooral bekend om de draadloze mogelijkheden als het gaat om externe microfoons (solo-apparatuur) die de spraakverstaanbaarheid in rumoer aanzienlijk verbeteren. Zo worden de Roger Pen en de Roger tafelmicrofoon veelvuldig gebruikt in combinatie met zowel Phonak hoortoestellen als hoortoestellen van andere merken. De Paradise is de nieuwste aanwinst in het portfolio van Phonak. De Paradise is beschikbaar in alle uitvoeringen (in het oor, achter het oor, luidspreker in het oor). Uiteraard zijn de Phonak Paradise hoortoestellen ook leverbaar met oplaadsysteem.

Phonak Paradise.jpg

Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om de hoortoestellen te koppelen met uw televisie, met een Phonak Dect telefoon, een kleine afstandsbediening en natuurlijk uw mobiele telefoon, zowel iPhone als Android. En niet te vergeten: u kunt de toestellen bedienen door middel van de handige Phonak Remote app op uw mobiele telefoon.

Gratis uitproberen?

Bent u benieuwd of de Phonak Paradise past bij uw gehoorverlies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis proefperiode van 2 maanden.

bottom of page