Zoeken
  • michiel4631

Widex introduceert 'Moment'

Widex heeft op 18 mei de Widex Moment geïntroduceerd. De Widex Moment beschikt over PureSound technologie waardoor het hoortoestel veel natuurlijker klinkt dan andere hoortoestellen die over het algemeen toch een kenmerkend 'hoortoestelgeluid' hebben. Dit komt door de vertraging die er zit tussen het natuurlijke geluid en het versterkte geluid. Widex heeft deze vertraging zo geminimaliseerd dat dit het geluid ontzettend verbetert.De Widex Moment is leverbaar als mini RIC, een heel klein hoortoestel zonder ringleiding, met een 10 batterij. Dit toestel is het kleinste hoortoestel op de markt dat achter het oor wordt gedragen met een klein speakertje.

Daarnaast is de Widex Moment leverbaar als RIC met een 312 batterij. Dit toestel beschikt over ringleiding en draadloze functies die uw mobiele telefoon omtoveren naar een geavanceerde afstandsbediening voor uw hoortoestellen. Tevens kunt u het geluid van uw telefoon streamen naar uw hoortoestellen.

Als laatste variant is de Widex Moment leverbaar als oplaadbare RIC met een 312 geïntegreerde Lithium-Ion accu waardoor het hoortoestel oplaadbaar is. Het hoortoestel kan ca. 1500 keer worden opgeladen. Binnen 4 uur is het hoortoestel opgeladen en kunt u er 16 tot 20 uur mee horen.

39 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven