top of page

Signia Pure AX

 

Bij Fonique werken we met Signia hoortoestellen vanwege de uitgebreide mogelijkheden van de hoortoestellen. De Signia Pure AX is daar ook een goed voorbeeld van. De toestellen vallen mooi achter het oor, zijn voorzien van luidsprekers die vervaardigd zijn uit chirurgisch staal en beschikken over vrijwel alle wenselijke opties en connectiviteitsmogelijkheden. 

Het toestel is leverbaar met of zonder ringleiding. U kunt kiezen uit een hoortoestel met batterijen of met verschillende oplaadsystemen met of zonder droogfunctie en UV licht om de bacteriën te doden op uw hoortoestellen. En de toestellen zijn te verbinden met een handige kleine afstandsbediening, een TV-streamer die het geluid van uw TV rechtstreeks naar uw hoortoestellen stuurt, een externe microfoon of

rechtstreeks met uw mobiele telefoon, zowel Android als IOS. Deze laatste functie maakt het mogelijk om het geluid van uw telefoon rechtstreeks naar uw hoortoestellen te streamen. U mist hierdoor geen woord meer van uw telefoongesprekken. 

Uiteraard zijn de toestellen te b edienen middels een handige app op uw telefoon die tevens beschikt over een 'digitale audicien' die uw hoortoestellen op uw verzoek kan bijstellen in situaties waarin u moeite heeft met verstaan.

Gratis uitproberen?

Wilt u de Signia Pure AX toestellen gratis uitproberen? Neem dan contact met ons op voor een proefperiode van 2 maanden. 

Signia Pure AX hoortoestellen.png
bottom of page