top of page

Widex Moment

Widex staat bekend als een van de meest betrouwbare hoortoestelmerken op de markt. Uiteraard behoort dit merk tot ons standaard assortiment. 'Als je eens een Widex hoortoestel gewend bent, wen je moeilijk aan een ander merk', is een welbekende uitspraak van veel audiciens. Dat komt door de comfortabele natuurlijke klank van Widex. Met de PureSound instelling, beschikbaar in de Widex Moment hoortoestellen, heeft Widex dit naar een nóg hoger niveau getild; horen zonder vertraging! Hierdoor wordt het geluid nóg natuurlijker. 

Widex staat ook bekend om de stabiele draadloze verbindingsmogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld het geluid van uw TV streamen naar uw hoortoestellen via de Widex TV Play, uw toestellen bedienen middels een kleine afstandsbediening of zelfs uw hoortoestellen koppelen aan een Widex Dect telefoon zodat u uw huistelefoon

rechtstreeks in uw hoortoestellen kunt horen. Dat geldt uiteraard ook voor uw mobiele telefoon. Widex streamt het geluid naar mobiele telefoons die op IOS draaien (Apple). In de nabije toekomst worden ook Android hoortoestellen hieraan toegevoegd die beschikken over het ASHA protocol. 

Met een Widex hoortoestel kiest u voor een betrouwbaar hoortoestel met een natuurlijke klank. 

Gratis uitproberen?

Wilt u de Widex Moment vrijblijvend uitproberen? Neem dan contact met ons op voor een gratis proefperiode van 2 maanden.

widex-moment-ric_rechargeable_sound_hearing.png
bottom of page