Grandfather and granddaughter at barbecu

Goed horen draagt bij 

aan uw levensvreugde

Fonique maakt het verschil

 

Als goed horen bijdraagt aan uw levensvreugde, zouden we ook kunnen concluderen dat slecht horen afbreuk doet aan uw levensvreugde. En eigenlijk is dat heel logisch. Stelt u zich bovenstaande situatie voor en u kunt uw kleindochter niet goed verstaan doordat het muziekspel van uw zoon en kleinzoon het gesprek overstemt. Uw schoondochter laat blijken zo te genieten van de vogels, maar u hoort ze niet. Uw vrouw heeft al twee keer gevraagd of u koffie wilt voordat u reageert.

Misschien is deze situatie niet helemaal op u van toepassing en valt het in die zin nog wel mee, maar we kunnen wel concluderen dat goed horen erg belangrijk is voor uw sociale leven. En ondanks dat een hoortoestel ook niet altijd alles oplost, halen we bij Fonique alles uit de kast om het maximaal haalbare resultaat te bereiken. Dat doen we door alleen te werken met de beste hoortoestellen en alle tijd voor u te nemen. Daarin maken we een groot verschil met andere hoorwinkels.

Motion-ChargeGo-SP-X-in-charger_edited.j

Alles wat je aandacht geeft, groeit

 

Je kunt tegenwoordig de radio niet meer aan zetten of de welbekende brillenzaak komt weer met een nieuwe tijdelijke aanbieding die dezelfde tijdelijke aanbieding van de vorige maand opvolgt, en die van vele maanden daarvoor. Je moet er wel snel bij zijn natuurlijk, want de aanbieding geldt alleen deze maand. Wees gerust, volgende maand hebben ze hem weer ;). Waarom maken zij zo ontzettend veel reclame en hoe kan het dat het daar gratis is? En wat mag je daarvan verwachten?

Als een hoortoestel gratis is, betekent dit dat er gekozen is voor de goedkoopste hoortoestellen. Op die toestellen zit amper marge dus er moet snel gewerkt worden. Dat betekent dat iedere audicien bij deze brillenketen circa 800 hoortoestellen op jaarbasis moet verkopen. Bij Fonique doen we ongeveer 150 hoortoestellen per audicien per jaar. Hierdoor hebben wij véél meer tijd voor u en kunnen wij veel meer aandacht besteden aan alle details die uw hooroplossing optimaal tot zijn recht laten komen. Het is waar wat ze zeggen: alles wat je aandacht geeft, groeit. En dat doen we bij Fonique. Wij nodigen u van harte uit om het zelf te komen ervaren. 

      Uitgelicht: Signia Motion Charge & Go

Wij doen geen concessies aan uw gehoor. Wij gaan voor niets minder

dan het allerbeste en wij werken daarom met de beste merken en volgen

de nieuwste innovaties op de voet. Kijk bijvoorbeeld naar deze prachtige

oplader met de Signia Motion hoortoestellen. 's Avonds uw hoortoestellen in

de oplader en 's morgens weer in het oor. Makkelijker wordt het niet. 

Daarnaast beschikken deze toestellen over het unieke 'own voice processing' systeem. Dit systeem luistert naar uw eigen stem en brengt dit in mindering

op de versterking waardoor uw eigen stem veel minder hol klinkt. De Signia

Motion Charge & Go is leverbaar in 3 formaten voor verschillende gehoor-

verliezen en beschikt in de twee grotere modellen uiteraard over een

ringleiding. Daarnaast beschikt het toestel over uitgebreide muziek-

programma's om zo goed mogelijk op uw muzikale wensen aan te

kunnen sluiten.

Group%20of%20men%20and%20women%20posing%

         Uitgelicht: Widex PureSound
 

Een veelgehoorde klacht over hoortoestellen is dat ze zo kunstmatig klinken. Uiteraard moet je altijd even wennen aan het nieuwe geluid, maar met Widex Pure Sound is wennen eigenlijk bijna niet meer nodig. Bekijk onderstaande video en zie hoe Widex PureSound het verschil kan maken in geluidsbeleving.

Widex%2520Logo_edited_edited.png
widex-moment-ric_rechargeable_sound_hear

Widex staat bekend als een van de beste hoortoestelfabrikanten ter wereld. De Widex

Moment is leverbaar in alle uitvoeringen van heel klein achter het oor tot power toestellen

die voor mensen met artrose of reuma wat makkelijker te bedienen zijn. Net als vrijwel alle

andere merken die we bij Fonique leveren, zijn ook de Widex Moment hoortoestellen te be-

dienen met een app op de mobiele telefoon. Daarnaast zijn er legio betrouwbare accessoires

leverbaar die het mogelijk maken om rechtstreeks contact te maken met uw televisie, een externe 

microfoon, een dect telefoon, een afstandsbediening; alles om het u zo comfortabel mogelijk

te maken. Heeft u liever geen gedoe meer met batterijen? Dan kiest u gewoon voor de oplaad-

bare variant. 

Wilt u meer weten over welk Widex hoortoestel het meest geschikt is voor uw gehoor, 

neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we samen met u naar de mogelijkhe-

den kunnen kijken.

Widex Moment Passion.png

Zoveel mensen, zoveel wensen

Af en toe komen er mensen bij ons met de vraag of wij een specifiek merk kunnen leveren omdat deze bij andere audiciens niet leverbaar is. Ondanks dat we bij Fonique een voorkeur hebben om te werken met de beste merken (in onze ogen zijn dat Widex, Signia, Oticon en Phonak), kan het zo zijn dat u gelukkig bent met een hoortoestel van een ander merk. Uiteraard laten wij graag het verschil horen met onze hoortoestellen, maar indien het merk van uw voorkeur u beter bevalt, dan neemt u die gewoon.

Hoortoestelfabrikanten komen regelmatig met nieuwe hoortoestellen op de markt. Welk hoortoestel het beste bij u past, hangt af van verschillende factoren. Zo'n klein hoortoestel is heel mooi, maar kunt u daar wel goed mee overweg? Zijn uw ogen wel goed genoeg om kleine filters te kunnen wisselen, of kunt u beter voor een groter oorstukje kiezen? Belt u veel? Houdt u van muziek? Komt u in de kerk of in het theater? Al deze vragen en meer, bepalen welk hoortoestel we uiteindelijk voor u selecteren. Dit toestel mag u geheel gratis en vrijblijvend 2 maanden uitproberen. In deze proefperiode komt u een aantal keren terug om uw ervaringen samen met u door te nemen en de hoortoestellen steeds beter op uw wensen aan te passen. Pas wanneer u, en wij tevreden zijn over het bereikte resultaat, ronden we de proef af.