Widex_Momen_Header.tif

Widex Moment

Het nieuwste hoortoestel van Widex, de 'Widex Moment' beschikt over de revolutionaire 'Zero Delay' technologie, waardoor geluiden nóg sneller verwerkt worden en er nagenoeg geen verschil meer hoorbaar is tussen het natuurlijke geluid en het geluid dat door het hoortoestel wordt toegevoegd. PureSound! Hierdoor klinkt het geluid natuurlijker dan ooit tevoren en behoort het standaard hoortoestelgeluid tot het verleden. Hoe werkt Widex PureSound? Bekijk onderstaande video voor een heldere uitleg.

Widex Moment PureSound
Widex PureSound

Moment CIC

De Widex Moment CIC verdwijnt nagenoeg geheel in uw gehoorgang waardoor dit de meest onzichtbare hooroplossing is. Ondanks dat veel slechthorenden zo'n kleine oplossing zouden willen gebruiken, is het voor hooguit 10% van de slechthorenden geschikt. Dit komt doordat de oren erg worden afgesloten hetgeen vaak een verkouden eigen stemgeluid oplevert. Onze audiciens kunnen u informeren of dit hoortoestel voor u geschikt is. 

Batterij

10

Streaming

Ringleiding

Nee

Nee

Type

CIC

Moment RIC 10

De Widex Moment Passion is het kleinste hoortoestel op de markt. Het werkt op een 10 batterij en kan bediend worden via de Widex Remote app op uw mobiele telefoon. Het hoortoestel beschikt niet over ringleiding en kan ook niet streamen. Hij is wel heel erg klein en praktisch onzichtbaar te dragen. 

Batterij

10

Streaming

Ringleiding

Nee

Nee

Type

RIC

Moment RIC 312 D

De Widex Moment F2 werkt op de 312 batterij en is 'Made for iPhone' waardoor telefoongesprekken of muziek van uw iPhone naar uw hoortoestellen gestuurd kan worden. Ook het geluid van de televisie kan via de TV Play rechtstreeks naar het hoortoestel gestreamd worden. Het hoortoestel beschikt over een ringleiding en is volledig in te stellen via de Widex Moment App op uw mobiele telefoon. 

Batterij

312

Streaming

Ringleiding

Ja

Ja

Type

RIC

Moment mRIC R D

De Widex Moment R is het kleinste oplaadbare hoortoestel in de markt. De Widex Moment R beschikt over Bluetooth en is 'Made for iPhone' & 'Made for Android' (via upgrade per 1 januari 2021). Stream het geluid van uw telefoon (gesprekken of muziek) of van uw televisie rechtstreeks naar uw hoortoestellen zonder tussenkomst van andere apparaten. U heeft volledige instelmogelijkheden via de Widex Moment App op uw mobiele telefoon. 

Batterij

Oplaadbaar

Streaming

Ringleiding

Ja

Nee

Type

RIC

Lithium Ion accu's

De Lithium Ion accu's van de Widex Moment R zijn geïntegreerd in het hoortoestel waardoor een nog betere afsluiting van het hoortoestel wordt gecreëerd. Hierdoor is het hoortoestel zeer vochtbestendig.

De oplader is zeer compact en handig mee te nemen. U hoeft alleen 's avonds de toestellen in de oplader te plaatsen en ze er 's morgens weer uit te halen. De toestellen schakelen automatisch uit en in. 

Portrait of a mature couple watching tel

Widex TV Play

Stream het geluid van uw televisie rechtstreeks in stereo naar uw Widex Moment hoortoestellen. U mist nagenoeg geen woord meer van het nieuws, of uw favoriete televisieprogramma's.

 

Het verstaan van de televisie is zelfs met hoortoestellen vaak een uitdaging. Vaak wordt er gebruik gemaakt van ondertiteling of accepteert men het dat het gewoon slecht te verstaan is. De Widex Play sluit u aan op uw televisie. Koppel de hoortoestellen eenmalig aan de TV Play en u kunt het gemak ervaren van deze krachtige hooroplossing. 

 

Widex TV Play: u mist geen woord meer! 

Bluetooth mogelijkheden

Koppel de Widex Moment met uw mobiele telefoon en open een wereld aan mogelijkheden. Verander het volume, eventueel per oor, stel de richtingsgevoeligheid van de hoortoestellen in, doe A-B vergelijkingen waardoor het hoortoestel nog beter weet wat u prettig vindt. Wissel tussen verschillende luisterprogramma's. Maak nieuwe persoonlijke programma's aan en koppel deze aan locaties die u regelmatig bezoekt zodat het hoortoestel automatisch naar uw favoriete instelling overschakelt zodra u de deur binnenstapt. Beluister de muziek van uw favoriete albums of afspeellijsten. Volg de instructies van uw navigatiesysteem en voer telefoongesprekken rechtstreeks via uw hoortoestellen. 

Het kan allemaal met de Widex Moment!*

*Streaming audio is beschikbaar voor iPhones. Voor Android komt medio 2021 een upgrade beschikbaar zodat ook hierbij streaming audio kan worden gebruikt. 

FONIQUE DEVENTER

Boxbergerweg 20

7412 BD Deventer

0570 - 600 583

deventer@fonique.nl

FONIQUE HOOGEVEEN

Brinkstraat 5

7902 AC Hoogeveen

0528 - 726 609

hoogeveen@fonique.nl

  • Volg ons op Facebook