Doctor examined the patient's ear with O

Gratis

Second Opinion

Logo Fonique Hoortechniek wit.tif

Welkom bij Fonique, fijn dat u ons gevonden heeft

 

Ik ben Michiel Blokzijl, audicien en eigenaar van Fonique Hoortechniek. Bij Fonique zetten we ons sinds 2012 in om onze klanten te helpen om het maximale uit hun gehoor te halen. Vanwege de prijsdruk van de zorgverzekeraars is de kwaliteit van de hoorzorg sinds 2013 naar onze mening steeds meer onder druk komen te staan. Gecontracteerde audicienbedrijven kunnen niet anders meer doen dan zoeken naar de goedkoopste hooroplossingen en ze moeten de tijd en aandacht voor de klant beperken om nog enigszins rendabel te draaien. Helaas betekent dit voor veel slechthorenden dat het resultaat van hun hooroplossing stukken minder is dan eigenlijk had gekund. 

Gratis Second Opinion (t.w.v. € 160,-)


Bent u ook ontevreden over uw hoortoestellen of heeft u het idee dat het beter moet kunnen? Meld u dan aan voor een second opinion van Fonique Hoortechniek. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om eenmalig terug te komen om nog een fijnafstelling te doen. 

Schrijf u in voor uw gratis second opinion middels onderstaande inschrijfformulier. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op om een afspraak te maken!

Wave
Ja, ik wil graag een second opinion

Voucher voor gratis tv-zender!

 

Mocht u naar aanleiding van uw second opinion toch besluiten om tot aanschaf van 2 nieuwe hoortoestellen over te gaan, dan krijgt u van ons een tv-zender t.w.v. € 200,- cadeau! Deze actie is geldig tot 1 juni 2021. De voucher heeft een geldigheidsduur van 1 jaar.

Himalayan%2520bluetail%2520or%2520Orange