top of page

Slaapdopjes

Een goede nachtrust zorgt voor betere prestaties overdag. Een goede nachtrust is goed voor lichaam en geest. Met een verstoorde nachtrust bereiken we dus het tegenovergestelde en dat heeft zijn weerslag op alles wat u dagelijks meemaakt. 

Heeft u last van een snurkende partner, of woont u vlakbij een spoorweg of snelweg waardoor u de slaap moeilijk kunt vatten? Overweeg dan het gebruik van onze slaapdopjes. Slaapdopjes worden aangeboden door verschillende leveranciers en de ervaringen hiermee zijn wisselend. Bij Fonique laten we de slaapdopjes zo hol mogelijk maken zodat u zo min mogelijk druk in het oor ervaart, zelfs wanneer u een zijslaper bent.

 

Wilt u slaapdopjes op maat laten maken? Bel dan voor een afspraak met ons centrale nummer 0570-600583. U kunt uw afspraak plannen in een van onze filialen in Hoogeveen of Deventer. Het is wel verstandig om uw oren even te laten nakijken bij de huisarts of u geen prop in het oor heeft. Dan zou u namelijk voor niks komen. We kunnen alleen afdrukken maken van schone oren.

 

Wat zijn hiervan de kosten?

Onze slaapdopjes kosten 124,95 per paar. Dit is inclusief de btw.

Slaapdopjes.png
bottom of page