top of page

Signia Pure IX

 

Het nieuwste paradepaardje van Signia, de Pure 7IX (integrated experience) is een hoogstaand technisch wondertje. Waar andere hoortoestelmerken zich in rumoer focussen op de spreker voor u, is de Pure IX in staat om méérdere sprekers om u heen te localiseren en deze geluidsbronnen uit het rumoer te tillen en de bronnen zelfs te volgen! Loopt uw gesprekspartner om u heen of draait u uw hoofd, dan nog volgt dit hoortoestel de gesprekspartner waarbij de omgevingsgeluiden tot een acceptabel lager niveau worden gebracht. De Signia Pure 7IX heeft een geavanceerde windruisonderdrukker waardoor windruis tot een aangenaam laag niveau wordt gereduceerd. Bekijk de video hierboven en zie hoe het toestel in staat is om meerdere gesprekpartners in rumoer te kunnen verstaan én volgen!

Pure CnG IX_DarkChampagne_Pair_V02.png

De Signia Pure 7IX verbindt rechtstreeks met uw mobiele telefoon, zowel Android als IOS. Deze laatste functie maakt het mogelijk om het geluid van uw telefoon rechtstreeks naar uw hoortoestellen te streamen. U mist hierdoor geen woord meer van uw telefoongesprekken. 

Uiteraard zijn de toestellen te bedienen middels een handige app op uw telefoon die tevens beschikt over een 'digitale audicien' die uw hoortoestellen op uw verzoek kan bijstellen in situaties waarin u moeite heeft met verstaan.

Gratis uitproberen?

Wilt u de Signia Pure 7IX toestellen gratis uitproberen? Neem dan contact met ons op voor een proefperiode van 2 maanden. 

2023 Signia IX 18.jpg
bottom of page