top of page

Phonak Roger ON

Richtmicrofoon

Heeft u ondanks het gebruik van uw hoortoestel nog veel moeite met het verstaan

in rumoerige luistersituaties? Dan is de Roger On een mooie aanvulling op uw 

hoortoestellen. De Phonak Roger On is een richtmicrofoon met zeer geavanceerde

onderdrukkingsfuncties voor omgevingsgeluiden. U richt de microfoon eenvoudigweg

op de spreker en de geluiden uit andere richtingen worden verzwakt waardoor u de

spreker beter kunt verstaan.

Tafelmicrofoon

U kunt de Roger On ook op tafel leggen waarna deze zelf gaat zoeken uit welke richting de dominante spreker komt. De bijgeluiden uit andere richtingen worden verzwakt, de spreker wordt versterkt. Dit gebeurt volautomatisch. Mocht u er toch wat aan willen veranderen terwijl hij in gebruik is, dan kunt u dit met behulp van een app op uw telefoon op afstand worden bijgesteld.

TV zender

Koppel het oplaadstation van de Roger On aan uw televisie en het geluid van de TV wordt via de Roger On naar uw hoortoestellen gestuurd. U mist op deze manier niets meer van uw favoriete televisieprogramma's. 

Intervieuw modus

De Roger On microfoon heeft een groot zendbereik dus ook wanneer u een lezing bijwoont, kunt u vragen of de spreker de Roger On microfoon om wil hangen. U hoort de spreker vervolgens rechtstreeks in uw hoortoestellen, alsof de spreker naast u zit.

Roger Table Mics.jpg

Roger TableMics

Werkt u in uitdagender luistersituaties, dan kunt u de Roger On ook combineren met meerdere Roger TableMics. Deze microfoons kunnen op meerdere plekken in bijvoorbeeld een klaslokaal of vergaderruimte worden gelegd, zodat u geluiden uit alle hoeken van de ruimte goed kunt verstaan. 

 

De Roger On microfoon kan worden gebruikt in combinatie met Phonak hoortoestellen waarmee hij een rechtstreekse koppeling kan maken. De Roger On microfoon kan ook worden gebruikt in combinatie met andere merken waarbij gebruik wordt gemaakt van de ringleiding stand. U heeft er dan nog wel een Roger Neckloop bij nodig.

Indien u een recept heeft voor solo-apparatuur, kunt u de Roger On microfoon vergoed krijgen door uw zorgverzekeraar, of hij wordt u in bruikleen gegeven. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. We helpen u er graag mee. 

Roger ON.png
bottom of page