top of page
Widex-REMOTE-CARE.jpg

Remote Care

Bijstellen op afstand

Wilt u graag door onze audiciens geholpen worden, maar zit er geen Fonique winkel bij u in de buurt? Dan kunt u gebruik maken van Remote Care, ofwel: zorg op afstand. Wat houdt dit precies in?

Het is sterk aan te bevelen om uw hoortoestellen te laten aanmeten en afstellen in de winkel van de audicien. Wij beschikken daar over alle apparatuur om de aanpassing zo optimaal mogelijk af te leveren. We adviseren dus sowieso minstens 1 bezoek aan onze winkel. Voor het bijstellen hoeft u echter niet constant terug te komen, dat kunnen we namelijk ook op afstand. Mocht u vanwege Corona ook liever niet te veel de deur uit willen gaan, dan is dit ook een prima oplossing. Om u een kleine indruk te geven van hoe Remote Care werkt, kunt u onderstaande video van Widex bekijken. De tekst is in het Engels. 

Zoals u in de video heeft kunnen zien, maken we via uw mobiele telefoon contact met uw hoortoestellen. Deze functionaliteit zit in alle nieuwe hoortoestellen van onder andere Widex, Oticon, Phonak, Signia en Coselgi, de toestellen waar wij graag mee werken. Bij Widex en Coselgi is het zelfs zo dat ook toestellen van bijvoorbeeld 5 jaar geleden nog bijgesteld kunnen worden, als ze maar over draadloze functionaliteit beschikken. U dient hiervoor wel een Remote Link te gebruiken. Dat is een neklus die uw mobiele telefoon met uw hoortoestellen verbindt.

Intake op afstand

Lijkt Remote Care een goede oplossing voor u en wilt u graag een hoortoestelproef starten bij Fonique? Zelfs voor de intake hoeft u niet fysiek aanwezig te zijn in onze winkel. U kunt gebruik maken van onze mogelijkheid om deze online in te vullen. Na het invullen van het intakeformulier kunt u indien gewenst ook nog de Amsterdamse Vragenlijst invullen. Beide formulieren hebben we nodig alvorens we een proef kunnen starten. Komt u liever in de winkel langs voor een intakegesprek, laat dan uw contactgegevens achter, dan nemen we contact met u op voor een afspraak.

Het invullen van de Online Intake is overigens geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets! Het geeft ons alleen meer informatie over uw hoorsituatie zodat we u zo goed mogelijk kunnen adviseren.

bottom of page